Despre noi

Suntem o echipa tanara, pasionata de arta fotografica, cu experienta in serviciile multimedia pentru evenimente.

Filosofia noastra

          Ziua nuntii e ca un carusel in care te invarti cu mare viteza. Traiesti emotii unice, nebanuite, dar care se sfarsesc dureros de repede… In fiecare clipa, praful uitarii se va asterne rapid peste toate amintirile tale. Iti vei aminti de ziua nuntii ca de un vis frumos care s-a risipit parca intr-o clipa… Pentru a pastra vie memoria acelor amintiri, fotografiile de nunta te pot ajuta sa retraiesti magia acelor clipe. Nimeni nu le va pretui mai mult decat tine. Fotografiile de nunta sunt o investitie despre importanta careia, vei fi pe deplin convins abia dupa ce le vei avea si a caror valoare va creste nebanuit peste ani. Atunci intelegi ca, merita efortul sa-ti angajezi acel fotograf care crezi ca nu iti va oferi nici o umbra de dezamagire.

          Despre calitatea artistica si incarcatura emotionala pe care o redau fotografiile de la nunta ta, tu decizi, din momentul in care iti alegi fotograful.

Un fotograf de nunta experimentat, atent, care e insufletit de pasiune, va sti sa surprinda in fotografii nu numai infatisarea personajelor ci si starea lor de spirit.

Suntem constienti ca este o mare responsabilitate , atunci cand mirii ne aleg pe noi sa le imortalizam in imagini cel mai important eveniment al vietii lor

          Va trebui sa va alegeti cu grija fotograful si sa fiti convinsi cu mult inainte, ca el va fi capabil sa capteze cu profesionalism si sensibilitate fiecare zambet, fiecare lacrima, emotiile si bucuriile din ziua nuntii. Ca subdomeniu al fotografiei, fotografia de nunta face parte din categoria fotojurnalismului, considerat a fi unul dintre cele mai grele domenii al fotografiei. De ce? Foarte simplu! Pentru ca fotojurnalismul combina instantaneul cu latura artistica a fotografiei.

           Fotojurnalistul are o misiune grea, deoarece prima regula a fotojurnalismului spune ca nu ai ai voie sa afectezi atmosfera in care s-au desfasurat evenimentele, adica nu ai voie sa influentezi ambientul sau, mai bine zis, trebuie sa fotografiezi exploatand intr-o cat mai mare masura lumina ambientala. Asta inseamna ca un fotojurnalist trebuie sa foloseasca flashul intr-o cat mai mica masura si doar atunci cand lumina ambientala este atat de slaba, incat face imposibila fotografierea. Dar chiar si atunci flashurile sau blitzurile de reportaj ( externe) trebuie pozitionate astfel incat sa simuleze lumina ambientala sau sa o afecteze intr-o cat mai mica masura!

          Tot mai multe mirese descopera importanta angajarii unui cameraman profesionist pentru nunta lor. De fapt, un rezumat si un videoclip bine facut devin elementele esentiale ale evenimentului. Totusi doar angajand un profesionist nu este garantia ca filmarea va fi intocmai cum te astepti. De aceea, comunicarea cu videograful tau, este foarte importanta.

          Trebuie sa te asiguri ca iti asculta cu interes ideile, dorintele, pentru a-ti pune in practica asteptarile. Cere sa vezi cateva lucrari. Te va ajuta sa vezi stilul si calitatea imaginilor. Exemplul ales iti trezeste emotii, iti mentine atentia pe durata vizionari sau te determina sa cauti butonul inainte ? Montajul video si muzica merg impreuna pentru a amplifica emotia ? Asigura-te ca studioul ales reuseste cu succes sa creeze asemenea materiale.

          Calitate, creativitate si profesionalism. Acestea sunt caile pe care le urmam. Adesea mirii ne aleg pentru ca inteleg importanta acestei zile si vor sa o onoreze si sa o respecte, lasand un profesionalist sa se ocupe de ”crearea” nepretuitelor amintiri din acea zi.